tratament naturist hemoroizi, tratament naturist constipatie, remedii hemoroizi, remedii constipatie
tratament naturist hemoroizi, tratament naturist constipatie, remedii hemoroizi, remedii constipatie
tratament naturist hemoroizi, tratament naturist constipatie, remedii hemoroizi, remedii constipatie
tratament naturist hemoroizi, tratament naturist constipatie, remedii hemoroizi, remedii constipatie
tratament naturist hemoroizi, tratament naturist constipatie, remedii hemoroizi, remedii constipatie
Pret 

 

       Nu reusesti sa elimini complet atunci cand mergi la toaleta? Nu este vina ta!

Noi am fost genetic structurati sa ne facem nevoile in pozitia ghemuit. Oamenii au folosit pozitia ghemuit inca din cele mai vechi timpuri pana la inventarea toaletei moderne, care schimba de fapt totul, mai putin anatomia noastra.        

Colonul este ultima portiune a tubului digestiv, avand o lungime de aproximativ 2 m. Aici sunt stocate reziduurile dupa care coboara spre rect. Acesta are o curbura naturala (unghiul anorectal) care ajuta la mentinerea continentei. Problema este ca aceasta pozitie se mentine si atunci cand incercam sa eliminam folosind pozitia sezand.

In pozitia sezand pe wc muschiul puborectal  se relaxeaza doar partial, stranguleaza rectul, creand nevoia de incordare pentru eliminarea reziduurilor.                        

Ipozitia ghemuit pe wc muschiul se relaxeaza total permitand o evacuare mai usoara, rapida si eficienta. Această pozitie schimba relatia de spatiu a organelor si a musculaturii, optimizand fortele implicate in defecatie.       

O data cu schimbarea vietii noastre, am dobandit si o noua pozitie pentru golirea intestinelor.                                                                         Toaletele noastre moderne sunt echipate cu wc-uri eglezesti, pentru ca ne dorim cu totii toaletete curate, igienice si pentru ca avem nevoie de confort.

Desi, cei mai multi dintre noi simtim ca pe undeva acest lucru ne-a afectat sanatatea colonului, pur si simplu nu putem sa ne intoarcem in timp si sa lasam in urma confortul wc-ului modern.                                                                                                            

Noi stim ca schimbarea wc-ului nu este o optiune, dar il putem adapta si imbunatati!

 

 

Nu trebuie sa-ti modifici wc-ul pentru a adopta pozitia naturala la toaleta.

Foloseste taburetul fiziologc pentru wc FizioTab!                      

Este usor de folosit si eficient in alinierea colonului pentru o golire a intestinelor fara efort!

 

 

Unul din factorii care determina cancerul de colon este stagnarea materiilor fecale si expunerea prelungita la actiunea toxica a acestora.   Nu intamplator zonele de intestin gros cel mai frecvent afectate sunt cecul si sigmoidul (zonele gri pe schema) care nu se pot curata complet decat folosind pozitia ghemuit pe wc.

In timpul utilizarii wc-ului modern, nu exista niciun fel de presiune mecanica in acea arie, astfel incat materiile fecale stagneaza la acel nivel. Mentinerea timp indelungat in colon a materiilor fecale favorizeaza absorbtia suplimentara de apa, ingreuneaza eliminarea lor si implicit duce la acumularea toxinelor in colon, care sunt absorbite apoi in fluxul sangvin. 

 

    Iata cateva dintre problemele folosirii toaletei moderne:

 

    Constipatia este un simptom si nu o boala in sine. Specialistii definesc constipatia ca avand o frecventa de aparitie a scaunelor de pana la 3/saptamana. Prin persistenta fecalelor in colon este favorizata intarirea acestora, modificarea formei lor si a consistentei. Persoana in cauza trebuie sa depuna un efort suplimentar pentru eliminarea reziduurilor. O proportie considerabila a populatiei are probleme cu golirea intestinelor, principala cauza fiind natura obstructiva a unghiului anorectal si asocierea sa cu pozitia sezand, utilizata in mod obisnuit la wc.

   

      Scaunelul FizioTab ajuta la ameliorarea si prevenirea constipatiei astfel: 

In pozitia ghemuit, obtinuta prin utilizarea scaunelului pentru wc FizioTab, eliminarea se face cu ajutorul gravitatiei. Greutatea trunchiului preseaza coapsele si comprima natural colonul. Presiunea usoara a diafragmei completeaza forta gravitatiei.                

Pozitia ghemuit relaxeaza musculatura puborectala, permitand unghiului anorectal sa se indrepte si intestinului sa se goleasca complet.     De asemenea, pozitia ghemuit la wc ridica colonul sigmoid pentru a debloca unghiul de la intrarea in rect.                        

Colonul este echipat cu o supapa de admisie ( valva ileocecala ) si o supapa de evacuare (muschii puborectali). Pozitia ghemuit la wc inchide simultan valva ileocecala, pentru a mentine intestinul subtire curat si deschide supapa de evacuare, pentru a permite fecalelor sa treaca liber, eliminarea facandu-se rapid si complet.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Pozitia sezand insa anuleaza scopul ambelor supape, facand eliminarea incompleta, dificila, creand nevoia de incordare si murdarind intestinul subtire.

 

     Hemorozii sunt vene umflate si inflamate din si rect si anus. Una din principalele cauze ale aparitiei hemoroizilor este constipatia, asociata cu pozitia incorecta la wc. Studiile arata ca toaletele moderne nu au fost concepute corect din punct de vedere bio-ergonomic, fapt care a facut ca numarul problemelor asociate pozitiei incorecte la wc sa creasca simtitor in ultimele secole, dupa inventarea vasului de wc. 

Cand stam in picioare sau asezati, unghiul anorectal este blocat ceea ce pune o presiune ascendenta pe rect si mentine fecalele in interior. Pozitia sezand de fapt ne tine in pozitie de continenta. Multumim naturii pentru acest muschi atunci cand nu vrem sa mergem la toaleta, insa din pacate, aceasta pozitie care nu permite relaxarea muşchilor este menţinută şi atunci când ne aşezăm pe vasul de wc, ceea face eliminarea dificila si incompleta.                                                                                                                                                            

Pana la varsta de 50 ani aproximativ jumatate dintre adulti au avut de a face cu mancarimi, disconfort si sangerari care pot semnala prezenta hemoriozilor. Hemoroizii se pot dezvolta de la o crestere a presiunii in rectul inferior. Atunci cand folosim wc-ul modern, trebuie sa ne fortam pentru a elimina bolul fecal, datorita unghiului ano-rectal obstructiv. Venele din jurul anusului tind sa se intinda sub presiune si se pot umfla sau tumefia.

 

   Cum actioneaza scaunelul FizioTab impotriva hemoroizilor? 

FizioTab - Taburetul fiziologic pentru wc impotriva constipatiei si hemoroizilor pune corpul in pozitia naturala si sanatoasa pentru eliminare. Astfel, prin ridicarea picioarelor pe scaunelul FizioTab, muschiul puborectal se relaxeaza complet si unghiul anorectal se indreapta, ceea ce permite eliminarea reziduurilor rapid, complet si fara efort. Acest lucru previne fortarea excesiva cu potential de prejudicii in regiunea anorectala si posibil a colonului si a altor organe.    

Atunci cand se adopta pozitia ghemuit la wc, nemaiexistand o fortare excesiva, hemoroizii se pot vindeca fara recidiva!

Alte probleme asociate pozitiei incorecte la toaleta sunt: eliminarea incompleta, sindromul de colon iritabil, incompetenta valvei ileocecale.

Medicii din toata lumea recunosc beneficiile pozitie ghemuit din timpul eliminarii reziduurilor intestinale si au subliniat de ani de zile pericolul folosirii toaletei moderne.

 

   FizioTab - Scaunelul pentru tratamentul natural al constipatiei si hemoroizilor!

 

 

                                             


Powered by MaxVision

facebook Fiziotab Suna acum!
3 bucati FizioTab alb

Cineva tocmai a cumparat

3 bucati FizioTab alb