tratament naturist hemoroizi, tratament naturist constipatie, remedii hemoroizi, remedii constipatie
tratament naturist hemoroizi, tratament naturist constipatie, remedii hemoroizi, remedii constipatie
tratament naturist hemoroizi, tratament naturist constipatie, remedii hemoroizi, remedii constipatie
tratament naturist hemoroizi, tratament naturist constipatie, remedii hemoroizi, remedii constipatie
tratament naturist hemoroizi, tratament naturist constipatie, remedii hemoroizi, remedii constipatie
Pret 
  •  
  •  
  • De ce sa folosesc taburetul pentru wc FizioTab?

Scaunelul FizioTab pune corpul in pozitia fiziologica naturala si corecta pentru o eliminare usoara, rapida si completa.                                                   Un colon sanatos este cheia pentru o stare generala de bine.

  •  
  •  Cum obtinem cel mai bun rezultat?

Relaxeaza-te! Pozitia optima pentru eliminare este o pozitie relaxata, cat mai aproape posibil de o genuflexiune naturala. 
Ghemuirea devine mai usoara cu o folosire regulata, pe masura ce organismul se acomodeaza cu noua pozitie la wc data de scaunelul FizioTab.

  •  
  • Cum il folosesc?

Asezati-va pe vasul de wc, apoi trageti scaunelul FizioTab-ul de sub el. Puneti-va picioarele pe el la o distanta confortabila si inclinati-va usor inainte. Nu uitati: Cu cat simulati o pozitie ghemuit mai naturala, cu atat este mai bine!

 

Va functiona cu toaleta mea? 

Da, Taburetul fiziologic pentru wc FizioTab se potriveste oricarui vas de wc.

 

Cât de des trebuie sa utilizez scaunelul FizioTab?                                

Utilizati scaunelul FizioTab de fiecare dată când mergeti la wc.

 

Nu am probleme atunci cand merg la toaleta. De ce ar trebui să folosesc scaunelul FizioTab?

 
Puteti spune ca nu e nimic in neregula cu modul in care eliminati atunci cand mergeti la toaleta, insa indata ce incepeti sa utilizati taburetul pentru wc FizioTab veti observa o diferență semnificativa in experienta dumneavoastra la wc.
Doar pozitia ghemuit asigura o eliminare completa si rapida a reziduurilor intestinale.
 

Poate oricine sa foloseasca taburetul fiziologic pentru wc FizioTab?

Da, scaunelul FizioTab este recomandat tuturor, in special persoanelor preocupate de sanatatea lor. E mai usor sa previi decat sa tratezi!

 

Copiii pot utiliza scaunelul FizioTab?

Da, dar numai sub supraveghere. Balansarea picioarelor este una dintre cauzele constipatiei la copii, deoarece poate dura cativa ani buni pentru ca ei sa atinga solul cu picioarele. Disconfortul fizic și incapacitatea de a crea o presiune adecvată pentru eliminare nu duce numai la constipație, dar si la  frica de toaleta. Copiii au nevoie sa-si sprijine picioarele in timp ce adultii trebuie sa-si ridice picioarele. Doua probleme diferite sunt rezolvate cu un singur scaunel pentru wc - FizioTab.

 

Cat poate sa dureze pana sa simt vreo diferenta?

Pentru majoritatea diferenta este imediata, in timp ce pentru unii este nevoie de aproximativ o saptamana pentru reglare, relaxare si a pune lucrurile in miscare. Recomandarea noastra este sa utilizati taburetul pentru wc FizioTab timp de până la 30 de zile pentru a permite organismului sa se acomodeze cu noua pozitie. Corpul nostru a fost obisnuit pentru a utilizara toaleta intr-o anumita pozitie pentru o perioada mare de timp și in unele cazuri poate sa fie necesara o perioada de adaptare. Unele persoane nu au observat o diferență prima dată când au folosit scaunelul FizioTab, dar după utilizarea continua a acestuia, au inceput sa simta efectele benefice. In cazul in care, aveti nelamuriri cu privire la folosirea scaunelului FizioTab, va recomandam sa consultati medicul de familie.

 

De ce nu pot folosi doar un teanc de carti sau un scaun simplu?

 
Ai putea, dar de ce ai face asta? Cartile iti vor sta in drum, trebuie sa le muti zilnic dintr-un loc in altul, risca sa fie distruse si este periculos, existand posibilitatea sa-ti alunece de sub picioare. Un scaun normal nu are inaltimea potrivita, nu este ergonimic, nu se poate impinge sub vasul de wc atunci cand nu este in uz.
Scaunelul FizioTab este conceput special pentru wc, este tratamentul natural impotriva constipatiei si hemoroizilor si ne dorim ca toata lumea sa-l incerce!
 
 
Ajuta scaunelul FizioTab la sanatatea sistemului digestiv?
 
Sanatatea incepe cu sistemul digestiv. Ce intra trebuie sa si iasa. A merge regulat la wc este extrem de important pentru sanatatea noastra generala si longevitate. Trebuie sa ne pastram sistemul digestiv in miscare.
Scaunelul FizioTab face mersul la toaleta mai usor, mai confortabil si ajuta la imbunatatirea sanatatii digestive.
 
 
Pot sa ma las cu toata greutatea pe taburetul FizioTab?

Taburetul fiziologic pentru wc FizioTab poate sustine o greutate de pana la 120 kg, insa nu este recomandat sa va sprijiniti cu toata greutatea pe el. Scaunelul FizioTab trebuie folosit doar in scopul pentru care a fost creat - pentru sprijinul picioarelor.

 
Pot utiliza scaunelul FizioTab si pentru a urina?

Da. Presiunea naturala generata de pozitia ghemuit ajuta la golirea completa a vezicii urinare.

 

Cum se curata?

Scaunelul FizioTab se curata usor, cu apa si sapun, folosind o carpa moale.

 

Ce garantie am ca o sa functioneze si la mine?

Indata cei vei incepe sa folosesti taburetul pentru wc FizioTab, nu vei mai putea merge la toaleta fara el, GARANTAT!!!
Iti oferim o garantie de 30 de zile!  Daca simti ca pur si simplu pe tine nu te ajuta, returneaza-l si iti vom returna toti banii de achizitie (mai puțin taxele de transport care intra in contul cumparatorului).

                  

Atentie!

In cazul unor probleme de sanatate (operatii, dureri de spate, dureri de picioare, etc.) consultati medicul inainte de utilizarea produsului. 


Powered by MaxVision

facebook Fiziotab Suna acum!
1 bucata FizioTab alb

Cineva tocmai a cumparat

1 bucata FizioTab alb